13,00

Σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη σε κόκκινο χρώμα με σχέδιο στο μπροστινό μέρος. Παντελόνι τύπου κολάν σε χρώμα γκρι μελανζέ.

13,00

Σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη σε φούξια χρώμα με σχέδιο καρδούλα. Παντελόνι τύπου κολάν σε χρώμα μπλε.

16,49

Μπλούζα με κουκούλα και κολάν για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη με κουκούλα. Σε χρώμα εκρού. Παντελόνι κολάν σε σχέδιο λεοπάρ και χρώμα εκρού.

12,99

Nek φόρμα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη σε μαρέν χρώμα με σχέδιο "Fabulous". Παντελόνι σε χρώμα φούξια. Από απαλό και άνετο φούτερ ύφασμα ιδανικό για εξωτερικές δραστηριότητες.

19,99

Σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη με στρογγυλεμένο γιακά. Κόκκινη με σχέδιο κουνελάκι από παγιέτες. Παντελόνι κολάν σε μαύρο χρώμα.

15,99

Σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη με κουκούλα. Σε φούξια χρώμα με σχέδιο παπούτσια. Παντελόνι κολάν λεοπάρ σε χρώμα μελανζέ.

14,49

Μπλούζα και κολάν καρό σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη από άνετο ύφασμα μακό σε ροζ χρώμα. Παντελόνι κολάν σε σχέδιο καρό.

15,99

Μπλούζα και κολάν σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη σε ροζ χρώμα με σχέδιο. Παντελόνι κολάν σε χρώμα μαρέν με σχέδια καρδούλες.

15,49

Σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη με στρογγυλεμένο γιακά. Σε ροζ χρώμα με σχέδιο χορεύτρια. Παντελόνι κολάν σε χρώμα μελανζέ.

15,99

Σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη με στρογγυλεμένο γιακά. Σε ροζ χρώμα με υπέροχο σχέδιο. Παντελόνι κολάν σε χρώμα μελανζέ.

15,49

Σετ με ρούχα για κορίτσι έως 6 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη με στρογγυλεμένο γιακά. Σε εκρού χρώμα με σχέδιο καρδούλες. Παντελόνι κολάν σε φούξ χρώμα.

37,90

Σετ με ρούχα Mayoral για κορίτσι. Μπλούζα μακρυμάνικη από ύφασμα φούτερ σε σκούρο γκρι χρώμα και υπέροχο σχέδιο. Φούστα σε χρώμα ροζ με τούλι.