Πολιτική Επιστροφών – Αλλαγών

Στη Baby03 επιθυμούμε την ικανοποίησή σας με κάθε προϊόν που αγοράζετε, γι αυτό σας προσφέρουμε το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής αρκεί να συντρέχουν αθροιστικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να γίνεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας 14 ημερών.
  • Τα προϊόντα να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν.
  • Να συνοδεύονται με την απόδειξη, το τιμολόγιο ή την κάρτα αλλαγής.
  • Να επιστρέφεται ολόκληρο το προϊόν. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές μέρους των προϊόντων, όπως για παράδειγμα το πάνω μέρος ενός σετ φόρμας.
  • Να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Οι αλλαγές προϊόντων είναι δωρεάν εφόσον η παραγγελία σας ήταν άνω των 50€. Σε περίπτωση που η αξία της αρχικής παραγγελία σας ήταν μικρότερη, το κόστος για την επιστροφή των προϊόντων ανέρχεται σε 4 €.

Σε περιπτώσεις που αποδεδειγμένα η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα εκ μέρους της εταιρίας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό δύναται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χρόνος επιστροφής του καταβληθέντος ποσού είναι 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής, στην οποία περίπτωση η εταιρεία μας θα σας καταθέτει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακυρώσεις Παραγγελιών είναι δυνατές μόνο μέσα στην επόμενη 1 ώρα από τη στιγμή επιβεβαίωσής τους και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται μόνο μέσω e-mail στη διεύθυνση info@baby03.gr.

Απαραίτητο είναι να συμπεριλάβετε στο e-mail και τον αριθμό της παραγγελίας.