10,00

Ιδιαίτερα απαλή και απορροφητική πετσέτα με κουκούλα για κοριτσάκια. Η πετσέτα διατίθεται σε ροζ χρώμα με σχέδιο καραβάκι και κείμενο "I Love Sailing".

10,00

Ιδιαίτερα απαλή και απορροφητική πετσέτα με κουκούλα για κοριτσάκια. Η πετσέτα είναι από 100% βαμβάκι σε λευκό χρώμα με σχέδια λουλουδάκια σε χρώμα ροζ.

18,00

Σετ μπάνιου με δυο πετσέτες με κουκούλα και δυο πανάκια μπάνιου unisex σε διαφορετικά σχέδια. Σε απόχρωση κίτρινο λευκό με σχέδια παπάκια.

18,00

Σετ μπάνιου με δυο πετσέτες με κουκούλα και δυο πανάκια μπάνιου για αγόρι σε διαφορετικά σχέδια. Σε απόχρωση γαλάζιο λευκό με σχέδια αυτοκίνητα.

18,00

Σετ μπάνιου με δυο πετσέτες με κουκούλα και δυο πανάκια μπάνιου για κορίτσι σε διαφορετικά σχέδια. Σε απόχρωση ροζ λευκό με σχέδια λουλούδια και πεταλούδες.

11,00

Ιδιαίτερα απαλή και απορροφητική πετσέτα με κουκούλα για αγοράκια. Σε γαλάζιο χρώμα με όμορφο σχέδιο ένα πύραυλο που εκτοξεύεται στα αστέρια.

10,00

Ιδιαίτερα απαλή και απορροφητική πετσέτα με κουκούλα για αγοράκια. Η πετσέτα είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι και διατίθεται σε γαλάζιο χρώμα με σχέδιο αρκουδάκι.

10,00

Ιδιαίτερα απαλή και απορροφητική λευκή πετσέτα με κουκούλα. Η πετσέτα είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι και είναι κατάλληλη για αγοράκια και κοριτσάκια.

13,00

Ιδιαίτερα απαλές και απορροφητικές μπουρνουζοπετσέτες, από 100% βαμβάκι σε διάφορες αποχρώσεις.