14,00

Φόρμα για νεογέννητο αγόρι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε λαδί χρώμα με σχέδιο στο μπροστινό μέρος. Παντελόνι σε χρώμα γκρι μελανζέ.

17,50

Φόρμα για νεογέννητο αγόρι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε κίτρινο χρώμα με σχέδιο στο μπροστινό και στο πίσω μέρος. Παντελόνι σε χρώμα ποντικί με σχέδιο.

19,00

Φόρμα για νεογέννητο αγόρι σε χρώμα ποντικί. Μπλούζα μακρυμάνικη με κουκούλα και σχέδιο στο μπροστινό μέρος. Παντελόνι με σχέδιο.

12,49

Σετ με ρούχα φόρμα φούτερ για νεογέννητο αγόρι Nek. Μπλούζα μακρυμάνικη στο χρώμα της ώχρας. Κούμπωμα με κόπιτσες στον ώμο. Παντελόνι σε μαρέν χρώμα.

12,49

Φόρμα φούτερ για νεογέννητο αγόρι Nek. Μπλούζα μακρυμάνικη σε χρώμα γκρι μελανζέ με σχέδιο "Back to School". Παντελόνι σε μπορντό χρώμα με λάστιχο στη μέση.

12,49

Φόρμα για νεογέννητο αγόρι Nek. Σε δυο χρώματα. Μπλούζα μακρυμάνικη με κούμπωμα με κόπιτσες στον ώμο. Παντελόνι με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή.

25,90

Σετ με ρούχα Mayoral για νεογέννητο αγόρι. Μπλούζα λευκή με χρώμα γκρι στα μανίκια και σχέδιο με αυτοκίνητο. Παντελόνι σε χρώμα γκρι σε σχέδιο παραλλαγή.

25,90

Mayoral σετ με ρούχα για νεογέννητο αγόρι. Μπλούζα λευκή με χρώμα γκρι στα μανίκια και σχέδιο με σκυλάκια. Παντελόνι σε χρώμα κόκκινο με σχέδιο ρόμβους.

35,90

Mayoral σετ με ρούχα για νεογέννητο αγόρι. Σετ με τέσσερα τεμάχια με δυο μπλούζες μακρυμάνικες και δυο παντελόνια. Από απαλό ελαστικό βαμβακερό ύφασμα.

33,90

Σετ με ρούχα Mayoral για αγόρι έως 8 ετών από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα. Σε κίτρινο χρώμα. Ζακέτα ριγέ με κουκούλα και δυο παντελόνια.

27,90

Mayoral φόρμα με κουκούλα για νεογέννητο αγόρι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα. Από ελαστικό βαμβακερό ύφασμα σε χρώμα σκούρο μπλε.

25,90

Φόρμα Mayoral για νεογέννητο αγόρι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα. Από απαλό φούτερ ύφασμα σε σχέδιο ριγέ και αποχρώσεις του μπλε.