10,90

Σαλιάρες 3 τεμάχια με σχέδιο ουράνιο τόξο για νεογέννητο κορίτσι. Σε τρία διαφορετικά σχέδια. Βαμβακερές με επένδυση στο πίσω μέρος.

9,00

Σαλιάρες για κορίτσι σετ 3 τεμαχίων. Σε τρία διαφορετικά σχέδια με θέμα "Born to Rule". Από ιδιαίτερα απαλό ύφασμα 100% βαμβακερό.

8,00

Σαλιάρες για κορίτσι σετ 3 τεμαχίων. Σε τρία διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Με επένδυση στο πίσω μέρος ώστε να προστατεύονται τα ρούχα του μωρού.

8,00

Σαλιάρες για αγόρι σετ 3 τεμαχίων. Σε τρία διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Με επένδυση στο πίσω μέρος ώστε να προστατεύονται τα ρούχα του μωρού.

7,50

Σαλιάρα μπαντάνα Winnie για νεογέννητο αγοράκι. Σετ των δυο σε σχέδια με θέμα τον Γουίνυ το αρκουδάκι. Ιδιαίτερα απαλές από ύφασμα 100% βαμβακερό.

7,50

Σαλιάρα μπαντάνα Winnie για νεογέννητο κοριτσάκι. Σετ των δυο σε σχέδια με θέμα τον Γουίνυ το αρκουδάκι. Ιδιαίτερα απαλή από ύφασμα 100% βαμβακερό.

6,50

Σαλιάρα με μανίκια μεγάλη σε δυο χρώματα για αγόρι και κορίτσι. Σε γαλάζιο με σχέδια αυτοκίνητα και σκυλάκια και σε ροζ με γλυκά και ροφήματα.

-22%
9,00 7,00

Σαλιάρες με τσέπη για κορίτσι σε σετ των τριών ιδιαίτερα πρακτικές και όμορφες. Σε διάφορα χρώματα και σχέδια με θέμα τα γλυκά.