9,90

Μαγιό μπόξερ Baby Shark για αγόρι έως 4 ετών. Μαγιό τύπου μπόξερ σε γαλάζιο χρώμα με σχέδιο Baby Shark. Ελαφρύ ύφασμα που στεγνώνει εύκολα.

-20%
11,90

Μαγιό βερμούδα με σχέδιο Πιτζαμοήρωες για αγόρι. Μαγιό βερμούδα σε γαλάζιο χρώμα με σχέδιο πιτζαμοήρωες. Με λάστιχο και ρυθμιζόμενο κορδόνι στη μέση.

-34%
7,90

Μαγιό με σχέδιο Πιτζαμοήρωες για αγόρι. Μαγιό σε μπλε χρώμα με σχέδιο πιτζαμοήρωες στο μπροστινό και στο πίσω μέρος. Ελαφρύ και ελαστικό ύφασμα που στεγνώνει εύκολα.

-21%
15,90

Mayoral μαγιό βερμούδα κίτρινο για αγόρι έως 8 ετών. Μακρύ τύπου βερμούδα με λάστιχο και κορδόνι στη μέση. Σε κίτρινο χρώμα με σχέδιο surf.

-20%
18,40

Mayoral σετ 2 μαγιό κοντά ελαστικά για αγόρι έως 8 ετών. Από ελαστικό ύφασμα με λάστιχο και κορδόνι στη μέση. Σε χρώμα κίτρινο και σε διαφορετικά σχέδια.

-21%
15,90

Mayoral μαγιό βερμούδα με σχέδιο skates για αγόρι έως 8 ετών. Μακρύ τύπου βερμούδας με λάστιχο και κορδόνι στη μέση. Σε ναυτικό μπλε χρώμα με σχέδιο skates.

-20%
18,40

Mayoral σετ 2 μαγιό για αγόρι έως 8 ετών. Από ελαστικό ύφασμα με λάστιχο και κορδόνι στη μέση. Σε χρώμα κοραλί και σε δυο διαφορετικά σχέδια.

-29%
9,90

Μαγιό για αγόρι τύπου μπόξερ από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα. Με σχέδιο πυτζαμοήρωες σε χρώμα μπλε. Από ελαφρύ ελαστικό ύφασμα και με λάστιχο στη μέση.

-29%
9,90

Μαγιό τύπου μπόξερ για αγόρι έως 6 ετών. Με σχέδιο τον Τζορτζ γουρουνάκι και σε αποχρώσεις του γαλάζιου. Από ελαφρύ ελαστικό ύφασμα για καλύτερη εφαρμογή.

-27%
10,90

Μαγιό βερμούδα για αγόρι έως 6 ετών. Ριγέ σχέδιο και τον Mickey Mouse στη μια πλευρά και χρώμα μπλε στην άλλη. Με λάστιχο αυξομείωσης και κορδόνι στη μέση.

-22%
14,90

Μαγιό Mayoral για αγόρι έως 8 ετών σε χρώμα μπλε ρουά. Με ρυθμιζόμενο λάστιχο και κορδόνι στη μέση και λειτουργική τσέπη πίσω. Σχέδιο skate στο πλάι.