5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια σχέδιο αρκουδάκι για νεογέννητο αγόρι έως 12 μηνών. Σε τρία διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Με θέμα ένα υπέροχο αρκουδάκι.

5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια αστεράκια για νεογέννητο αγόρι έως 12 μηνών. Σε τρία διαφορετικά σχέδια. Με υπέροχα σχέδια καρδούλες και αστεράκια.

5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια σχέδιο καραβάκι για νεογέννητο αγόρι έως 12 μηνών. Σε τρία διαφορετικά σχέδια με θέμα ένα καραβάκι.

5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια αλογάκι για νεογέννητο αγόρι έως 12 μηνών. Σε τρία διαφορετικά σχέδια με θέμα ένα κουνιστό αλογάκι.

-30%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς λευκά με ρίγες για νεογέννητο. Σε λευκό χρώμα σε σχέδιο με ρίγες. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς μπλε με ρίγες για νεογέννητο αγόρι. Σε μπλε χρώμα σε σχέδιο με ρίγες. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,90

Παπουτσάκια αγκαλιάς με πομ πομ μπλε για νεογέννητο αγόρι. Σε χρώμα σκούρο μπλε με διακοσμητικά πομ πομ. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,90

Παπουτσάκια αγκαλιάς σε χρώμα σκούρο μπλε για νεογέννητο αγόρι. Σε χρώμα σκούρο μπλε με διακοσμητικά πομ πομ. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα πoδαράκια του.

-40%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς γκρι για νεογέννητο. Σε γκρι χρώμα με διακοσμητικά κορδόνια. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς μπλε για νεογέννητο αγόρι. Σε μπλε χρώμα με διακοσμητικά κορδόνια. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του παδαράκια.

-20%
4,00

Καλτσάκια αντιολισθητικά για νεογέννητο αγόρι. Σετ με δυο ζευγάρια σε διαφορετικά χρώματα μπλε και γαλάζιο και με σχέδιο Γουίνι το Αρκουδάκι.