5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια κουκουβάγια για νεογέννητο κορίτσι έως 12 μηνών. Σε τρία διαφορετικά σχέδια με θέμα μια κουκουβάγια με διακοσμητικά αυτάκια.

5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια καρδούλες για νεογέννητο κορίτσι έως 12 μηνών. Σε τρία διαφορετικά σχέδια. Με υπέροχα σχέδια καρδούλες και αστεράκια.

5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια σχέδιο λουλούδι για νεογέννητο κορίτσι έως 12 μηνών. Έχουν σαν θέμα τα λουλούδια και είναι τρία διαφορετικά σχέδια.

-30%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς λευκά με ρίγες για νεογέννητο. Σε λευκό χρώμα σε σχέδιο με ρίγες. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς ροζ με ρίγες για νεογέννητο κορίτσι. Σε ροζ χρώμα σε σχέδιο με ρίγες. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,90

Παπουτσάκια αγκαλιάς με πομ πομ μπλε για νεογέννητο αγόρι. Σε χρώμα σκούρο μπλε με διακοσμητικά πομ πομ. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,90

Παπουτσάκια αγκαλιάς κόκκινα για νεογέννητο κορίτσι. Σε κόκκινο χρώμα με διακοσμητικά πομ πομ. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-40%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς γκρι για νεογέννητο. Σε γκρι χρώμα με διακοσμητικά κορδόνια. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

Παπουτσάκια αγκαλιάς ροζ για νεογέννητο κορίτσι. Σε ροζ χρώμα με διακοσμητικά κορδόνια. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του ποδαράκια.

-20%
4,00

Καλτσάκια για νεογέννητο κορίτσι. Σετ με δυο ζευγάρια σε δυο διαφορετικά χρώματα ροζ και λευκό και με σχέδιο Γουίνι το Αρκουδάκι.

-20%
4,00

Καλτσάκια αντιολισθητικά για νεογέννητο κορίτσι. Σετ με δυο ζευγάρια σε αποχρώσεις του ροζ και με σχέδιο Γουίνι το Αρκουδάκι.

-20%
4,00

Καλσόν για νεογέννητο κορίτσι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα για κορίτσια. Σε χρώμα μπλε με σχέδιο Γουίνι το αρκουδάκι.