5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια κουκουβάγια για νεογέννητο κορίτσι έως 12 μηνών. Σε τρία διαφορετικά σχέδια με θέμα μια κουκουβάγια με διακοσμητικά αυτάκια.

5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια καρδούλες για νεογέννητο κορίτσι έως 12 μηνών. Σε τρία διαφορετικά σχέδια. Με υπέροχα σχέδια καρδούλες και αστεράκια.

5,90

Καλτσάκια σετ 3 ζευγάρια σχέδιο λουλούδι για νεογέννητο κορίτσι έως 12 μηνών. Έχουν σαν θέμα τα λουλούδια και είναι τρία διαφορετικά σχέδια.

-30%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς λευκά με ρίγες για νεογέννητο. Σε λευκό χρώμα σε σχέδιο με ρίγες. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς ροζ με ρίγες για νεογέννητο κορίτσι. Σε ροζ χρώμα σε σχέδιο με ρίγες. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-30%
4,90

Παπουτσάκια αγκαλιάς κόκκινα για νεογέννητο κορίτσι. Σε κόκκινο χρώμα με διακοσμητικά πομ πομ. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-40%
4,20

Παπουτσάκια αγκαλιάς γκρι για νεογέννητο. Σε γκρι χρώμα με διακοσμητικά κορδόνια. Ιδανικά για να ζεστάνουν τα μικρά του πoδαράκια.

-20%
4,00

Καλτσάκια για νεογέννητο κορίτσι. Σετ με δυο ζευγάρια σε δυο διαφορετικά χρώματα ροζ και λευκό και με σχέδιο Γουίνι το Αρκουδάκι.

-20%
4,00

Καλτσάκια αντιολισθητικά για νεογέννητο κορίτσι. Σετ με δυο ζευγάρια σε αποχρώσεις του ροζ και με σχέδιο Γουίνι το Αρκουδάκι.

-20%
4,00

Καλσόν για νεογέννητο κορίτσι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα για κορίτσια. Σε χρώμα μπλε με σχέδιο Γουίνι το αρκουδάκι.

-20%
4,00

Καλσόν για νεογέννητο κορίτσι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα για κορίτσια. Σε χρώμα ροζ με σχέδιο Γουίνι το αρκουδάκι και αστεράκια.