7,90

Καπέλο με σχέδιο "PJ Masks" για αγόρι. Σε χρώμα μπλε και γκρι με γείσο μπροστά και δίχτυ πίσω. Κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος.

7,90

Καπέλο με σχέδιο "Mickey Mouse" για αγόρι. Σε χρώμα μαύρο και γκρι με γείσο στο μπροστινό μέρος και δίχτυ στο πίσω. Κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος.

-21%
7,90

Mayoral καπέλο τζόκεϋ κέντημα "MYRL" για αγόρι έως 8 ετών. Σε μπεζ χρώμα με κέντημα μπροστά. Από 100% βαμβακερό ύφασμα. Ρυθμιζόμενο στο πίσω μέρος.

-21%
7,90

Mayoral καπέλο τζόκεϋ με σχέδιο φοίνικα για αγόρι έως 8 ετών. Σε κίτρινο χρώμα με κέντημα φοίνικα. Από 100% βαμβακερό ύφασμα. Ρυθμιζόμενο στο πίσω μέρος.

7,90

Καπέλο για αγόρι με σχέδιο Spiderman από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα. Σε χρώμα μπλε με γείσο μπροστά και κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς πίσω.

7,90

Καπέλο για αγόρι με σχέδιο Cars από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα. Σε χρώμα κόκκινο με γείσο μπροστά και κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς πίσω.

Καπέλα (1-8 ετών)

Καπέλο Barcelona για αγόρι

8,90

Καπέλο για αγόρι από βαμβακερό ύφασμα. Σε χρώματα και σχέδιο Barcelona. Σε σχήμα με γείσο περιμετρικά ώστε να προστατεύεται όλο το κεφάλι από τον ήλιο.

7,90

Καπέλο για αγόρι. Με σχέδιο Minions και σε γαλάζιο χρώμα. Σε σχήμα με γείσο περιμετρικά ώστε να προστατεύεται όλο το κεφάλι από τον ήλιο.