-20%
6,40

Καπέλο με σχέδιο "PJ Masks" για αγόρι. Σε χρώμα μπλε και γκρι με γείσο μπροστά και δίχτυ πίσω. Κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος.

-20%
6,40

Καπέλο με σχέδιο "Mickey Mouse" για αγόρι. Σε χρώμα μαύρο και γκρι με γείσο στο μπροστινό μέρος και δίχτυ στο πίσω. Κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος.

-30%
7,00

Mayoral καπέλο τζόκεϋ κέντημα "MYRL" για αγόρι έως 8 ετών. Σε μπεζ χρώμα με κέντημα μπροστά. Από 100% βαμβακερό ύφασμα. Ρυθμιζόμενο στο πίσω μέρος.

-30%
7,00

Mayoral καπέλο τζόκεϋ με σχέδιο φοίνικα για αγόρι έως 8 ετών. Σε κίτρινο χρώμα με κέντημα φοίνικα. Από 100% βαμβακερό ύφασμα. Ρυθμιζόμενο στο πίσω μέρος.

-40%
4,80

Καπέλο για αγόρι με σχέδιο Cars από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα. Σε χρώμα κόκκινο με γείσο μπροστά και κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς πίσω.

-40%
5,40

Καπέλο για αγόρι από βαμβακερό ύφασμα. Σε χρώματα και σχέδιο Barcelona. Σε σχήμα με γείσο περιμετρικά ώστε να προστατεύεται όλο το κεφάλι από τον ήλιο.

-40%
4,80

Καπέλο για αγόρι. Με σχέδιο Minions και σε γαλάζιο χρώμα. Σε σχήμα με γείσο περιμετρικά ώστε να προστατεύεται όλο το κεφάλι από τον ήλιο.