-20%
6,40

Καπέλο γαλάζιο με σχέδιο "Frozen" για κορίτσι. Σε γαλάζιο χρώμα με γείσο στο μπροστινό μέρος. Κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος.

-20%
6,40

Καπέλο με γείσο με σχέδιο Frozen για κορίτσι. Σε γαλάζιο χρώμα με γείσο στο μπροστινό μέρος. Κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος.

-30%
8,40

Mayoral καπέλο καρό ναυτικό μπλε για νεογέννητο κορίτσι έως 18 μηνών. Καπέλο με γείσο περιμετρικά. Σχέδιο καρό και χρώμα ναυτικό μπλε. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.

-50%
6,00

Mayoral καπέλο καρό για νεογέννητο κορίτσι έως 18 μηνών. Με γείσο περιμετρικά. Κορδόνι στον λαιμό για μεγαλύτερη σταθερότητα. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.

-30%
7,00

Mayoral καπέλο με φιόγκο για νεογέννητο κορίτσι έως 3 ετών. Καπέλο καλοκαιρινό με γείσο περιμετρικά. Από 100% βαμβακερό ύφασμα. Με διακοσμητικό φιόγκο.

-40%
5,40

Καπέλο για νεογέννητο κορίτσι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα. Με σχέδιο Paw Patrol και σε χρώμα ροζ. Κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος.

-40%
6,00

Καπέλο για νεογέννητο κορίτσι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα. Με σχέδιο Minnie Mouse και σε χρώμα ροζ. Έχει λάστιχο πίσω για καλύτερη εφαρμογή.

-40%
4,80

Καπέλο για κορίτσι με σχέδιο Frozen από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα. Σε γαλάζιο χρώμα με γείσο μπροστά και κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς πίσω.

-40%
4,80

Καπέλο για νεογέννητο κορίτσι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα. Με σχέδιο Πέππα και σε χρώμα ροζ. Έχει κούμπωμα και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος.

-40%
4,80

Καπέλο για κορίτσι. Με σχέδιο Πέππα το γουρουνάκι και σε χρώμα ροζ. Σε σχήμα με γείσο περιμετρικά ώστε να προστατεύεται όλο το κεφάλι από τον ήλιο.

-40%
4,80

Καπέλο για κορίτσι βαμβακερό. Με σχέδιο Minions και σε ροζέ χρώμα. Με τρύπες περιμετρικά και ρύθμιση με σκρατς στο πίσω μέρος για καλύτερη εφαρμογή.

-40%
4,80

Καπέλο για νεογέννητο βαμβακερό. Με σχέδιο Minnie και Daisy σε χρώμα πράσινο πουά. Με τρύπες περιμετρικά και ρύθμιση με σκρατς πίσω για καλύτερη εφαρμογή.