14,90

Σετ με ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε φούξια χρώμα με σχέδιο γατούλα. Παντελόνι κολάν σε μαρέν χρώμα εμπριμέ.

13,00

Φόρμα για νεογέννητο κορίτσι από τη συλλογή μας με βρεφικά ρούχα για κορίτσια. Μπλούζα μακρυμάνικη σε κόκκινο χρώμα και παντελόνι κολάν σε σκούρο γκρι.

21,00

Σετ με ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε ροζ χρώμα με σχέδιο γατούλα. Σκίσιμο στο πλάι και κόπιτσες στον ώμο. Παντελόνι κολάν λεοπάρ.

36,90

Mayoral σετ με ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Δυο σετ με μπλούζα και παντελόνι μακρύ. Μπλούζες μακρυμάνικες και παντελόνια τύπου κολάν.

31,90

Mayoral σετ με τρία ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Ζακέτα τύπου μπολερό σε χρώμα κόκκινο μπλούζα μακρυμάνικη με σχέδιο γατούλα και κολάν με σχέδιο πουά.

25,90

Mayoral σετ με ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε χρώμα γκρι με κεντητά σχέδια. Παντελόνι σε χρώμα ροζ με κλειστό πέλμα.

35,90

Mayoral σετ για νεογέννητο κορίτσι. Αποτελείται από μπλούζα μακρυμάνικη λευκή φούστα σαλοπέτα σε σκούρο μπλε ντένιμ και κορδέλα ελαστική.

34,90

Mayoral σετ με ρούχα για νεογέννητο κορίτσι έως 3 ετών. Μπλούζα μακρυμάνικη στο χρώμα του κόκκινου μούρου με βολάν και παντελόνι τζιν με λάστιχο αυξομείωσης.

34,90

Mayoral σετ για νεογέννητο κορίτσι. Αποτελείται από μπλούζα μακρυμάνικη λευκή φούστα σαλοπέτα σε σχέδιο καρό και σε αποχρώσεις ναυτικό μπλε και κόκκινο.

13,99

Σετ με ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε εκρού χρώμα με σχέδιο αστέρι. Παντελόνι σε χρώμα μπορντό με σχέδιο αστεράκια. Από απαλό και άνετο ύφασμα κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

13,99

Nek Kidswear σετ με ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Σε δυο συνδυασμούς χρωμάτων εκρού - κόκκινο και ροζ - μαρέν. Παντελόνι με σχέδιο καρδούλες.

14,99

Σετ με ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Σε δυο συνδυασμούς χρωμάτων ροζ - μελανζέ και εκρού κόκκινο και σχέδιο γατούλα. Παντελόνι σε σχέδιο καρό.