3,90

Γάντια για αγόρι από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα για αγόρια. Σε δυο διαφορετικά χρώματα μπλε και γαλάζιο.Με ρίγες στους καρπούς και σχέδια PJ Masks.

3,90

Γάντια για αγόρι από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα για αγόρια. Σε δυο διαφορετικά χρώματα μπλε και γαλάζιο.Με ρίγες και υπέροχα σχέδια PJ Masks.

7,90

Σετ δυο τεμαχίων PJ Masks σκούφος και γάντια για αγόρι. Σε δυο χρώματα μπλε σκούφος και γαλάζια γάντια και γαλάζιος σκούφος με μπλε γάντια.

7,90

Σετ δυο τεμαχίων σκούφος και γάντια για αγόρι από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα για αγόρια. Σε δυο χρώματα μπλε και κόκκινο. Με υπέροχα σχέδια PJ Masks.

5,90

Σκούφος για αγόρι από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα για αγόρια. Σχέδιο ριγέ σε αποχρώσεις του μπλε και πομ πομ στην κορυφή. Με υπέροχο σχέδιο PJ Masks.

Γαντάκια - Σκουφάκια (1 - 8 ετών)

Σκούφος για αγόρι ριγέ σε δυο σχέδια PJ Masks

5,90

Σκούφος για αγόρι. Σε δυο διαφορετικά σχέδια ριγέ μπλε με κόκκινες ρίγες και κόκκινο με μπλε ρίγες. Με υπέροχο σχέδιο PJ Masks.

Γαντάκια - Σκουφάκια (1 - 8 ετών)

Σκούφος για αγόρι ριγέ με σχέδιο PJ Masks

5,90

Σκούφος για αγόρι από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα για αγόρια. Σχέδιο ριγέ σε αποχρώσεις του μπλε και με υπέροχο σχέδιο PJ Masks.

Γαντάκια - Σκουφάκια (1 - 8 ετών)

Γάντια για αγόρι με σχέδιο Κέρμιτ ο βάτραχος

3,90

Γάντια για αγόρι από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα για αγόρια. Σε γαλάζιο χρώμα με πολύχρωμες ρίγες στους καρπούς και σχέδιο τον Κέρμιτ τον βάτραχο.

Γαντάκια - Σκουφάκια (1 - 8 ετών)

Γάντια για αγόρι με σχέδιο Muppets

3,90

Γάντια για αγόρι από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα για αγόρια. Σε μαύρο χρώμα με πολύχρωμες ρίγες στους καρπούς και υπέροχο σχέδιο Muppets.