-34%
9,90

Μαγιό ολόσωμο Baby Shark για κορίτσι έως 6 ετών. Μαγιό ολόσωμο σε μπλε χρώμα με σχέδιο Baby Shark. Με διακοσμητικά βολάν σε κόκκινο χρώμα.

-34%
9,90

Μαγιό ολόσωμο με τιράντες "Frozen" για κορίτσι. Σε γαλάζιο χρώμα με σχέδιο "Frozen" στο μπροστινό μέρος και διακοσμητικά βολάν.

-20%
17,60

Mayoral μαγιό μπικίνι σταμπωτό για κορίτσι έως 8 ετών. Μαγιό μπικίνι με διακοσμητικό βολάν και φιόγκους με χάντρες. Σε ροζ χρώμα με σταμπωτό σχέδιο.

-20%
17,60

Mayoral μαγιό μπικίνι με βολάν για κορίτσι έως 8 ετών. Μαγιό μπικίνι με τιράντες με διακοσμητικά βολάν. Βρακάκι με βολάν. Σε γαλάζιο και σχέδια λουλούδια.

-30%
6,90

Μαγιό για κορίτσι με σχέδιο Peppa. Από τη συλλογή μας με παιδικά ρούχα για κορίτσια. Σε ροζ χρώμα με σχέδιο την Peppa και με διακοσμητικούς φιόγκους.

-34%
9,90

Μαγιό για κορίτσι ολόσωμο με τιράντες. Σε κόκκινο χρώμα με σχέδιο την Owlette από τη σειρά PJ Masks και με διακοσμητικά βολάν.

-34%
9,90

Μαγιό ολόσωμο με τιράντες για κοριτσάκι. Σε χρώμα ροζ και με σχέδιο την Πέππα το γουρουνάκι στη παραλία. Από ελαφρύ ελαστικό ύφασμα που στεγνώνει εύκολα.

-34%
9,90

Μαγιό ολόσωμο με τιράντες και διακοσμητικά βολάν για κοριτσάκι. Με υπέροχο σχέδιο Minnie Mouse. Από ελαφρύ ελαστικό ύφασμα που στεγνώνει εύκολα.

-32%
14,90

Μαγιό Mayoral για κορίτσι έως 8 ετών. Μπικίνι σε χρώμα μπλε καρώ με διακοσμητικά βολάν. Έχει λάστιχο στη μέση και σχέδια λουλούδια και κερασάκια.