Ποιά είναι τα ιδανικά ρούχα για το σπίτι και τι πρέπει να προσέχουμε;

poies einai oi idanikes epiloges kai ti prosechoyme sta roycha poy epilegoyme gia to spiti

Όλα τα μωράκια πρέπει να φορούν βολικά και εύκολα στην εφαρμογή ρούχα. Ανάλογα βέβαια με την ηλικία και τον χαρακτήρα του κάθε παιδιού θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε και εμείς ώστε να τους προσφέρουμε τα ρουχαλάκια που θα τα κάνουν να νιώθουν όσο πιο άνετα γίνεται μέσα στο σπίτι.

Οι βασικές κατηγορίες ρούχων που πρέπει να έχουμε για μωράκια έως 2 ετών είναι οι εξής:

  • Κορμάκια
  • Φορμάκια
  • Φόρμες
  • Πυτζάμες

Τα κυριότερα σημεία τα οποία πρέπει να προσέχουμε κατά την επιλογή των ρούχων είναι η ποιότητα, η χρηστικότητα, η ευκολία σε εμάς για να μπορούμε να το αλλάζουμε χωρίς να το ζορίζουμε και φυσικά η τιμή.

Ξεκινώντας με το πιο βασικό, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγουμε ρούχα χαμηλής ποιότητας που σίγουρα φθείρονται γρήγορα και πρέπει να τα αλλάζουμε συνέχεια. Τα ρούχα που ακουμπούν κατευθείαν στο δέρμα του μωρού μας θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλή και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.

Τα παιδάκια που έχουν κλείσει το πρώτο έτος τους συνήθως είναι πολύ δραστήρια και λερώνονται εύκολα κατά το παιχνίδι. Έτσι προτιμούμε να αγοράζουμε ρούχα στο σωστό νούμερο ή λίγο μεγαλύτερα και ιδανικά να μπορούν να φορεθούν ανεξάρτητα μεταξύ τους και να ταιριάζουν σε αρκετούς συνδυασμούς. Με αυτό τον τρόπο μεγιστοποιούμε τη χρηστικότητα τους, μπορούμε να κάνουμε επιπλέον συνδυασμούς και δεν θα χρειάζεται να αλλάζουμε όλο το σετ αν λερωθεί για παράδειγμα μόνο η μπλουζίτσα του.

Αναφορικά με την ευκολία ντυσίματος προτιμούμε τα κορμάκια και τα φορμάκια τους να κουμπώνουν και να ξεκουμπώνουν εύκολα (με κοπίτσες ή σούστες) ενώ στις φόρμες και τα πυτζαμάκια ιδανική επιλογή είναι να έχουν κουμπάκια στον λαιμό για να ανοίγει το ρούχο και να μπαίνει πολύ πιο εύκολα.

Τέλος, επειδή η τιμή είναι πάντα ένας πολύ βασικός παράγοντας στις αγορές μας προτείνουμε πάντα να επιλέγουμε αυτά τα προϊόντα που μας δίνουν τη μεγαλύτερη αξία για τα λεφτά που ξοδεύουμε. Ειδικά για μέσα στο σπίτι διαλέγουμε οικονομικά προϊόντα που όμως τηρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια και μας δίνουν το λεγόμενο value for money.

Στο e-shop baby03.gr όλα τα προϊόντα μας έχουν επιλεχθεί προσεχτικά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε εκείνα τα ρούχα που δίνουν πραγματική αξία στα χρήματα που θα δαπανήσετε. Μη χάσετε λοιπόν τις μοναδικές προσφορές μας!

Προσφορές για αγοράκια

Προσφορές για κοριτσάκια

Extra Tip: Τα ρούχα με έντονα χρώματα και σχέδια μας αρέσουν πολύ και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Για το σπίτι όμως καλύτερα να προτιμήσουμε πιο ουδέτερα χρώματα ώστε να μπορούν να πλυθούν ταυτόχρονα και να μην απαιτούν ειδική μεταχείριση. Έτσι μειώνουμε πολύ τον χρόνο πλυσίματος και μπορούμε να αφιερώσουμε σε ακόμα περισσότερο παιχνίδι.