Έμφαση στην ποιότητα

emfasi stin poiotita

Θα επιτρέπατε στον κάθε έναν να κρατήσει αγκαλιά το μωράκι σας; Γιατί να το κάνετε με τα ρούχα του. Ο,τι φορά το κάθε παιδί είναι πάνω του για πολλές ώρες και «αγκαλιάζει» το βρεφικό ή παιδικό του δέρμα. Φροντίστε να δίνετε την απαραίτητη προσοχή στην ποιότητα των ρούχων του. Η’ επιλέξτε τα ρούχα σας από το baby03, ώστε να είσαστε βέβαιοι πως αυτό που φοράει το μικρούλι σας, είναι αυστηρώς ελεγμένο.

Ποια είναι όμως τα επόμενα βήματα μετά την αγορά ενός ρούχου;

Στο πλυντήριο πριν την ντουλάπα

Πάντα, κάθε καινούριο ρούχο που αγοράζουμε, πρέπει να μπαίνει στο πλυντήριό μας πριν καταλήξει στην ντουλάπα μας. Κι αν μερικές φορές, ως μεγάλοι, το αμελούμε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε το ίδιο με τα ρούχα των παιδιών.

Επιλέξτε βρεφικό απορρυπαντικό

Πολλά από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε για τα ρούχα μας είναι αρκετά «βαριά» για το δέρμα ενός μωρού. Μάλιστα πολλές φορές είναι υπεύθυνα για δερματίτιδες ή εκζέματα. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να επιλέξετε ένα ειδικό απορρυπαντικό, κατάλληλο για την παιδική επιδερμίδα.

Διώξτε οριστικά κάθε μικρόβιο

Ωραία, αγοράσαμε τα ρούχα μας από το baby03, τα πλύναμε με το ειδικό απορρυπαντικό, και μετά τι; Μην ξεχνάτε την αποστείρωση. Αυτή είναι ο σύμμαχός σας για να απαλλαγείτε οριστικά από κάθε μικρόβιο. Και μπορείτε να την πετύχετε με δύο τρόπους. Είτε σιδερώνοντας τα ρούχα μετά το στέγνωμα, είτε στεγνώνοντάς τα απευθείας σε ένα στεγνωτήριο.