Χειμερινός Διαγωνισμός Baby03 (ολοκληρώθηκε)

xeimerinos diagwnismos

Μεγέθη 6-18 μηνών

Εξαντλημένο

Χειμωνιάτικο σετ ρούχων για αγόρι με γκρι φούτερ μπλούζα και μακρύ μπλε σκούρο παντελόνι με άσπρες λεπτομέρειες.

-36%
18,50 11,90

Χειμωνιάτικο σετ ρούχων για κορίτσι, με μακρυμάνικη εκρού μπλούζα με στρασάκια και γουνάκι στο κάτω και πίσω μέρος και ροζ παντελόνι κολάν.

Μεγέθη 1-6 ετών

Εξαντλημένο

Σετ ρούχων που αποτελείται από μακρυμάνικη μπλούζα με ασύμμετρα σχέδια στο κέντρο και μονόχρωμο παντελόνι, σε δυο επιλογές χρωμάτων για να διαλέξετε.

Εξαντλημένο

Σετ ρούχων σε βιολετί και φουξ αποχρώσεις που αποτελείται από μακρυμάνικη μπλούζα με σχέδιο μπαλαρίνα σε αντίθεση και μακρύ παντελόνι.

Όροι Διαγωνισμού

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού

Όροι διαγωνισμού

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.
Η επιχείρηση Καρακάσης Ιωάννης που ασχολείται με την πώληση βρεφικών και παιδικών ειδών (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό, ο οποίος θα διενεργηθεί διά του διαδικτυακού τόπου www.facebook.com/baby03vrefika, που αποτελεί την σελίδα του Διοργανωτή στον διαδικτυακό τόπο www.facebook.com (περαιτέρω o «Διαδικτυακός Τόπος»). Ένας (1) Νικητής θα κερδίσει το ρουχαλάκι της επιλογής του από τις τέσσερεις επιλογές που δίνονται.

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.
Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω, και (γ) οι εργαζόμενοι στον Διοργανωτή καθώς και οι σύζυγοί τους.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού.
Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 με την ανακοίνωση της σχετικής ανάρτησης στο Facebook (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, ώρα 21:00μ.μ. (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν «like» & «share (δημόσιο)» την ανάρτηση του Διαγωνισμού στη σελίδα του διοργανωτή στο facebook καθώς και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες ή προϊόντα που εμπορεύεται ο Διοργανωτής ή οι συνεργαζόμενες με αυτόν εταιρείες.

6. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού.
Ο Νικητής του Διαγωνισμού, θα προκύψει από ηλεκτρονική κλήρωση με κλήρωση μέσω ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής, στην οποία θα συμπεριληφθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών, όπως αυτές περιγράφονται ανωτέρω. Η εν λόγω κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του Νικητή του Δώρου θα υποβάλλονται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών.

7. Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων.
Ο Νικητής του Διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στο διαδικτυακό τόπο www.facebook.com/baby03vrefika με αναφορά “tag” του ονόματός τους. O Νικητής μπορεί να παραλάβει το δώρο του είτε ιδιοχείρως από το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, οδός Δορυλαίου 74 είτε με courier χωρίς καμία επιβάρυνση.

8. Ευθύνη.
Ο Διοργανωτής δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η συμμετοχή στον διαγωνισμό και η ολοκλήρωση από τον εκάστοτε συμμετέχοντα των διαδικασιών συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

9. Δημοσιότητα.
Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα σελίδα του Διοργανωτή στο www.baby03.gr. Η παρούσα προωθητική ενέργεια δεν διενεργείται από το Facebook, ούτε χορηγείται ή με άλλον τρόπο κυρώνεται ή σχετίζεται με το Facebook.

10. Προσωπικά Δεδομένα.
Ο Διοργανωτής σάς ενημερώνει ότι ο ίδιος ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους συμμετέχοντες, με σκοπό την ανακήρυξη των νικητών του Διαγωνισμού, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων αυτού και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των Δώρων σε αυτούς. Μετά την ανακήρυξη των Νικητών και την απόδοση των Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό παραμένουν στη διάθεση του Διοργανωτή, ο οποίος διατηρεί το δικαίωμα επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό με σκοπό την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών του Διοργανωτή, αλλά και γενικότερων δράσεων που ο Διοργανωτής επιθυμεί να επικοινωνήσει. Η επικοινωνία αυτή είναι δυνατόν να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή μέσω έγγραφου αιτήματος του συμμετέχοντα. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του Διοργανωτή, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού και στην απόδοση των Δώρων σε αυτούς. Περισσότερες πληροφορίες για την προστασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να δείτε εδώ: Όροι Χρήσης

11. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων.
Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένων της διάρκειας του Διαγωνισμού, των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων και ανάδειξης του Νικητή, καθώς και των διαδικασιών συμμετοχής), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της σελίδας του Διοργανωτή στο διαδικτυακό τόπο Facebook (www.facebook.com/baby03vrefika), με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

12. Πληροφορίες – Παράπονα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2311 823168, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 09:00 έως τις 17:00.

13. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.
Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

14. Αποδοχή των όρων.
Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.