Οδηγός αγοράς παιδικών ρούχων

odigos agoras paidikon roychon

Πριν την αγορά των κατάλληλων βρεφικών και παιδικών ρούχων, απαιτείται και μια αποτελεσματική έρευνα αγοράς.

  1. Πριν αρχίσετε την έρευνα στο διαδίκτυο ή την εξόρμησή σας στα καταστήματα, μετρήστε το ύψος των παιδιών και στα βρέφη το στήθος και τη μέση τους. Με βάση τα μεγεθολόγια και τις κατάλληλες συμβουλές των επαγγελματιών θα εξασφαλίσετε τα ιδανικά ρουχαλάκια.
  2. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν τα ρούχα που ήδη έχετε, ώστε να αγοράσετε αυτά που θα συμπληρώσουν ένα σετ ρούχων με τα κατάλληλα χρώματα και σχέδια. Για παράδειγμα αν έχετε ήδη μια βερμούδα μπλε με λεπτομέρειες κόκκινες, αγοράστε δυο μονόχρωμα μπλουζάκια των αντίστοιχων αποχρώσεων, ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές στους συνδυασμούς.
  3. Ειδικά όσον αφορά στα μωρά αγοράστε ρούχα μόνο για την τρέχουσα περίοδο, γιατί δεν μπορείτε να προβλέψετε την ανάπτυξη του παιδιού το επόμενο καλοκαίρι ή τον επόμενο χειμώνα.

Αυτό βέβαια ισχύει και για τα μεγαλύτερα παιδιά. Αν ένα παιδί είναι π.χ. 4 ετών, αλλά είναι μικροκαμωμένο μη φοβηθείτε να πάρετε ένα παντελόνι ή ένα φόρεμα μικρότερου μεγέθους, αρκεί να εφαρμόζει σωστά, κυρίως στο ύψος και στη μέση.

Ειδικά εάν θέλετε ένα ρούχο για να φορεθεί σε μια ιδιαίτερη περίσταση, δεν θα είναι όμορφο να «σακουλιάζει» μόνο και μόνο επειδή ηλικιακά πρέπει να φοράει μεγαλύτερο νούμερο.

  1. Τέλος, πάντα να ακούτε τις επιθυμίες των παιδιών. Μετά την ηλικία των 3 τα παιδιά διαμορφώνουν την προσωπική τους άποψη και θέλουν να επιλέγουν τα χρώματα και τα σχέδια των ρούχων τους.

Ικανοποιώντας τις επιθυμίες τους, πάντα σε λογικά πλαίσια, θα τα δείτε χαρούμενα κι ευτυχισμένα με μια τόσο απλή κίνηση: Ένα κλικ στο ρούχο της επιλογής του.