Δώρα  για νεογέννητα

dora gia neogennita

Ένα ρούχο διαχρονικά αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση δώρου για ένα νεογέννητο. Τα ρούχα πάντα είναι χρήσιμα γι αυτό και οι περισσότεροι τα προτιμούν. Τα φορμάκια και τα κορμάκια χρειάζεται να αλλαχθούν πολλές φορές μέσα στη μέρα αλλά το πλύσιμο, το στέγνωμα και το σιδέρωμα δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν υπάρχει ένα νεογέννητο στο σπίτι.

Πολύ πρακτικά και χρήσιμα δώρα είναι τα βρεφικά εσώρουχα όπως τα βρεφικά κορμάκια και τα φορμάκια που αναφέραμε προηγουμένως αλλά και τα απαραίτητα σκουφάκια, γαντάκια και οι σαλιάρες που πρέπει να τα συνοδεύουν. Βέβαια υπάρχουν και έτοιμα βρεφικά σετ δώρου που περιλαμβάνουν τα περισσότερα από αυτά. Ένα πλήρες βρεφικό σετ δώρου συνήθως περιλαμβάνει ένα ολόσωμο φορμάκι, ένα κοντομάνικο κορμάκι, μια σαλιάρα, ένα σκουφάκι και ένα ζευγάρι γαντάκια.

Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε το βρεφικό σετ δώρου με μια πετσέτα, μια κουβέρτα ή ακόμη και με καλτσάκια και παπουτσάκια αγκαλιάς.

Ότι και να επιλέξετε, να μην ξεχάσετε τις πολύτιμες ευχές σας για το νέο μωράκι… «Να σας ζήσει».

Βρεφικά Σετ Δώρου

24,90

Βρεφικά ρούχα σετ 5 τεμαχίων κουνελάκι για νεογέννητο αγόρι. Αποτελείται από ολόσωμο φορμάκι βελουτέ, κοντομάνικο κορμάκι, σαλιάρα, σκουφάκι και γαντάκια. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.

24,90

Βρεφικό σετ δώρου 6 τεμαχίων ρούχα για νεογέννητο κορίτσι. Αποτελείται από ολόσωμο φορμάκι, κοντομάνικο κορμάκι, σαλιάρα, σκουφάκι, γαντάκια και τσάντα δώρου. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.

24,90

Σετ δώρου βρεφικό 6 τεμαχίων για νεογέννητο κορίτσι με σχέδιο λουλούδια. Αποτελείται από ολόσωμο φορμάκι, κοντομάνικο κορμάκι, σαλιάρα, σκουφάκι, γαντάκια και τσάντα δώρου. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.

24,90

Βρεφικά ρούχα βαμβακερά σετ 6 τεμαχίων δώρο για νεογέννητο αγόρι. Αποτελείται από ολόσωμο φορμάκι, κοντομάνικο κορμάκι, σαλιάρα, σκουφάκι, γαντάκια και τσάντα δώρου. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.

24,90

Σετ δώρου βρεφικό 6 τεμαχίων για νεογέννητο κορίτσι. Αποτελείται από ολόσωμο φορμάκι, κοντομάνικο κορμάκι, σαλιάρα, σκουφάκι, γαντάκια και τσάντα δώρου. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.

24,90

Βρεφικό σετ δώρου 6 τεμαχίων για νεογέννητο κορίτσι. Αποτελείται από ολόσωμο φορμάκι, κοντομάνικο κορμάκι, σαλιάρα, σκουφάκι, γαντάκια και τσάντα δώρου. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.

24,90

Βρεφικό σετ 6 τεμαχίων βαμβακερό δώρο για νεογέννητο κορίτσι. Αποτελείται από ολόσωμο φορμάκι, κοντομάνικο κορμάκι, σαλιάρα, σκουφάκι, γαντάκια και τσάντα δώρου. Από 100% βαμβακερό ύφασμα.