Πλησιάζει ο χειμώνας!

Blog 32

Πλησιάζει ο χειμώνας!

Μπορεί ακόμα να απολαμβάνουμε τον ήλιο που μας ξεγελά καμιά φορά αλλά ο καιρός κρυώνει μέρα με τη μέρα και χρειαζόμαστε ζεστά ρουχαλάκια. Με τις απότομες μεταβολές του καιρού, δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε και πλέον επείγει να αγοράσουμε ένα μπουφάν και μια δυο ζακέτες.

Με τις θερμοκρασίες όμως να ανεβοκατεβαίνουν σχεδόν καθημερινά,είναι λογικό να μας προβληματίζει η απόκτηση ενός παιδικού μπουφάν, αφού οι επιλογές είναι πολλές και οι ανάγκες διαφέρουν από μέρα σε μέρα και από τόπο σε τόπο. Για παράδειγμα, το φθινόπωρο τη μια μέρα μπορεί να έχει 24˚Cκαι την επόμενη 12˚C. Επιπλέον είναι πολύ διαφορετικές οι ανάγκες των παιδιών που μένουν στην Κρήτη,από αυτές των παιδιών στην Φλώρινα.

Παιδικά πανωφόρια για κάθε εποχή!

Το πρώτο διάστημα του φθινοπώρου που ο καιρός είναι πιο μαλακός, μια ζακέτα είναι αρκετή για να προστατεύσει το παιδάκι σας από την ψύχρα, ειδικά κατά τις πρωινές ώρες. Μια ζακέτα με κουκούλα προσφέρει περισσότερη προστασία από την ψύχρα, αλλά και τη βροχή, αφού μπορεί να καλύψει και το κεφάλι του παιδιού.Όμορφες επιλογές υπάρχουν για αγόρια και κορίτσια!

Εκτός από τις ζακέτες πολύ βολικό μπορεί να είναι ένα ελαφρύ μπουφάν, όπως είναι τα αντιανεμικά και τα τζιν ή ένα αμάνικο μπουφάν γιλέκο.

Η λύση είναι στο σωστό συνδυασμό!

Το αντιανεμικό μπουφάν μπορεί να φορεθεί πάνω από την μπλούζα του παιδιού, είτε αυτή είναι κοντομάνικη, είτε μακρυμάνικη. Επειδή πρόκειται για σχετικά ελαφρύ πανωφόρι,σε πιο δύσκολες συνθήκες, μπορεί να φορεθεί και πάνω από μια ζακέτα,χωρίς να δυσφορήσει και να ιδρώσει το παιδί. Όπως και με τις ζακέτες, το ίδιο ισχύει και για τα αντιανεμικά μπουφάν με κουκούλα, πολλά από τα οποία είναι και αδιάβροχα, ώστε να μην «ποτίζει» το ύφασμα.

Παιδικά τζιν μπουφάν!

Στα ελαφριά μπουφάν ανήκουν και τα τζιν. Πάντα είναι στη μόδα, μπορούν να φορεθούν με μπλούζες ή με ζακέτες από κάτω, προσφέροντας άνεση και φυσικά περισσότερη ζέστη.

Παιδικά γιλέκα!

Περίπου την ίδια χρήση με τα αντιανεμικά έχουν τα γιλέκα, δηλαδή τα αμάνικα μπουφάν. Η διαφορά με το αντιανεμικό μπουφάν είναι ότι ένα γιλέκο μπορεί να φορεθεί πιο εύκολα πάνω από μια ζακέτα ή μια μακρυμάνικη μπλούζα.Έτσι εξασφαλίζετε ότι το παιδί θα παραμείνει ζεστό, ενώ παράλληλα θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Ήρθε η στιγμή για παιδικό μπουφάν!

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για την επιλογή του χειμωνιάτικου μπουφάν μας. Οι επιλογές και εδώ είναι πολλές, αφού είναι αρχή της νέας σεζόν,οπότε μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο νέο σχέδιο ή να ψάξουμε για μια καλή προσφορά σε κάποιο παλιότερο.Εκτός από την επιλογή σχεδίου, αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει είναι να βρούμε ένα ζεστό μπουφάν. Συνεπώς ένα μπουφάν ενισχυμένο με επένδυση και με εσωτερική φλις φόδρα ή γουνάκι μπορεί να μας εξυπηρετήσει κατάλληλα.Η κουκούλα είναι σχεδόν απαραίτητη για αυτή την εποχή, αλλά αν δεν μας αρέσει, υπάρχουν πάντα τα μπουφάν με αποσπώμενη κουκούλα.

Βρεφικές φόρμες εξόδου!

Για τα μωράκια μας αντί για χειμωνιάτικο μπουφάν, μπορούμε να επιλέξουμε να αγοράσουμε μια φόρμα εξόδου. Οι φόρμες εξόδου είναι ιδιαίτερα ζεστές, αφού είναι ενισχυμένες με επένδυση, έχουν κουκούλες, γάντια και καλτσοπάπουτσα και πολλές φορές έχουν φόδρα από γουνάκι ή φλις.

Ένα total παιδικό σύνολο!

Στις χειμερινές αγορές, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τα απαραίτητα αξεσουάρ (κασκόλ – γάντια), κατά προτίμηση στις αποχρώσεις του μπουφάν, έτσι ώστε το παιδάκι σας να κάνει πάντα στυλάτες χειμωνιάτικες εμφανίσεις.