Τα πλεονεκτήματα της αγοράς βρεφικών ρούχων online

ta pleonektimata tis agoras vrefikon roychon online

Ένας από τους βασικού λόγους που ξεκινήσαμε το Baby03 ήταν οι εμπειρίες, θετικές και αρνητικές, που αποκτήσαμε ως γονείς κατά την επιλογή ρούχων για τα μωράκια μας.  Αυτές τις εμπειρίες εφαρμόσαμε στο e-Shop μας με στόχο να κάνουμε την επιλογή βρεφικών και παιδικών ρούχων μια εύκολη, οικονομική και ταυτόχρονα διασκεδαστική διαδικασία.

Στο παρόν άρθρο συλλέξαμε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η αγορά ρούχων από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και σας τα παρουσιάζουμε.

Συχνές προσφορές

Όλα τα αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα ακολουθούν τις ίδιες εκπτωτικές περιόδους με τα φυσικά καταστήματα. Την παρούσα χρονική περίοδο βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες των χειμερινών εκπτώσεων που ολοκληρώνονται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Εκτός όμως από τις προκαθορισμένες εκπτώσεις σε ένα e-Shop θα βρείτε και μεγάλες προσφορές είτε εποχικές είτε μόνιμες. Για παράδειγμα στο Baby03 κάθε ευρώ αγοράς στο Baby03 είναι και δύο πόντοι! Συγκεντρώστε 200 πόντους, χωρίς κανένα χρονικό ή ποσοτικό περιορισμό, και αυτόματα θα σου στείλουμε δωροεπιταγή 5€ προς εξαργύρωση στην επόμενη παραγγελία σου.

Χαμηλές τιμές

Είναι γεγονός πως σε ένα e-shop μπορείς να βρεις σημαντικά χαμηλότερες τιμές από τα φυσικά καταστήματα ακόμα και για το ίδιο προϊόν. Στο Baby03 καταφέρνουμε να κρατάμε όσο πιο χαμηλά γίνεται τις τιμές χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Αγορές στον χρόνο που σας βολεύει

Τα e-shop είναι διαθέσιμα σε 24ωρη βάση και έτσι μπορείτε να αγοράσετε τα ρούχα που θέλετε όποια ημέρα και ώρα εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και ουρές. Ειδικά για τις νέες μαμάδες, που ο χρόνος είναι τόσο περιορισμένος, πολλές φορές αποτελεί την καλύτερη λύση για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τα μωράκια τους.

Αν συνυπολογίσουμε και ότι η παραγγελία μας θα έρθει κατευθείαν στην πόρτα του σπιτιού μας, κερδίζουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε για να την αφιερώσουμε στα μικρά μας.

Εύκολη αναζήτηση

Σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα σε ένα e-Shop μπορείς να περιηγηθείς εύκολα και γρήγορα σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα του. Διαλέγεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει, βάζεις τυχόν επιπλέον φίλτρα (π.χ. το εύρος τιμής ή τη μάρκα που σε ενδιαφέρει) και από εκεί και πέρα διαλέγεις ανάμεσα στα προϊόντα που πραγματικά πληρούν όλα τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Έτσι φυσικά έχεις και τη δυνατότητα να δεις και να συγκρίνεις εύκολα και όλες τις τιμές των ρούχων.

Δείτε τις προσφορές στο Baby03

Όλες οι δυνατές επιλογές πληρωμής

Στα περισσότερα e-Shop που εμπορεύονται παιδικά και βρεφικά ρούχα online, δίνονται επιλογές για αγορά είτε μέσω κάποιας κάρτας είτε με αντικαταβολή.

Στο baby03 έχουμε προσέξει ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη και να κάνουμε την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας όσο το δυνατό πιο εύκολη και γρήγορη. Για αυτό και σας προσφέρουμε αρκετές εναλλακτικές για την πληρωμή της κάθε παραγγελίας σας.

  • Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας
  • Μέσω Paypal
  • Μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πληρωμή στο κατάστημα
  • Με αντικαταβολή