Τι πρέπει να προσέξουμε στις φθινοπωρινές εκπτώσεις;

fthinopwines ekptoseis 2019

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου ξεκίνησαν. Για δεκαπέντε μέρες και μέχρι τις 15 Νοεμβρίου έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πιο οικονομικές αγορές. Ας την εκμεταλλευτούμε λοιπόν για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα των μικρών μας με παιδικά αλλά και βρεφικά ρούχα

Τα παιδάκια αλλάζουν ρούχα πολλές φορές μέσα στη μέρα συνεπώς μερικές αλλαξιές ακόμη μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Τα βρέφη πάλι χρειάζονται ρουχάκια κάθε λίγο (ειδικά κορμάκια και φορμάκια) γιατί αφενός μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και αφετέρου λερώνονται πολύ εύκολα. Ευκαιρία λοιπόν να αντικαταστήσουμε τα φθαρμένα ρούχα ή να προσθέσουμε μερικά νέα στα ήδη υπάρχοντα. Η εποχή ενδείκνυται για αγορές τόσο εποχικών ρούχων με πιο ελαφριά υφάσματα που προορίζονται για άμεση χρήση όσο και για πιο χοντρά και ζεστά ρουχαλάκια που θα φορεθούν αργότερα.

Ιδιαίτερο βάρος πρέπει να ρίξουμε στον έλεγχο των προσφορών και στο κατά πόσο αυτές είναι πραγματικές! Καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί ένας έλεγχος τιμών το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Στη συνέχεια ένας επανέλεγχος για να διαπιστωθεί αν η έκπτωση είναι αληθινή. Φυσικά, είναι υποχρέωση όλων τον εμπορικών επιχειρήσεων να αναγράφουν την τιμή μετά την έκπτωση αλλά και την αρχική τιμή του κάθε προϊόντος.

Και προσοχή!!! Δεν τελειώνουν εκεί οι εκπτώσεις του Νοέμβρη. Ακολουθούν η Black Friday στις 29 Νοεμβρίου και η Cyber Monday για τις επιχειρήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές του baby03.gr στη σχετική ενότητα του e-shop μας: https://baby03.gr/katigoria/prosfores/