Ας γνωρίσουμε τα Nek Kidswear

as gnorisoyme ta nek kidswear

Η Νek Kidswear είναι μια εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής ελληνικών ρούχων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και πελάτες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Δημιουργεί, σχεδιάζει και παράγει, εξ ολοκλήρου στη Χώρα μας, ποιοτικές συλλογές παιδικών ρούχων για αγόρια και κορίτσια.

Εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστή χάρη στις νέες συλλογές που παρουσιάζει οι οποίες πάντοτε χαρακτηρίζονται από υλικά υψηλής αντοχής, ανεξίτηλα χρώματα αλλά και μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς.

Nek Kidswear + Baby03

Στο Baby03 διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από βρεφικά αλλά και παιδικά ρούχα της Nek με ιδιαίτερη έμφαση στις φόρμες, καθώς καταφέρνουν στο μέγιστο βαθμό να πετυχαίνουν τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε φόρμες σε ειδικές προσφορές με τιμές ακόμα και κάτω από 10 €, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα που θέλουμε να έχουν όλα τα προϊόντα μας.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε όλα τα σετάκια ρούχων Nek Kidswear ανάλογα με την ηλικία και το φύλο που σας ενδιαφέρει και να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας μωράκι.

Σετ ρούχων Nek Kidswear

Για αγοράκια 0-3 ετών

Σετ ρούχων Nek Kidswear

Για κοριτσάκια 0-3 ετών

Σετ ρούχων Nek Kidswear

Για αγοράκια 1-8 ετών

Σετ ρούχων Nek Kidswear

Για κοριτσάκια 1-8 ετών