Ας γνωρίσουμε τη Mayoral

as gnorisoyme ti mayoral

Τα παιδικά ρούχα Mayoral είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός κομψότητας, ποιότητας, ποικιλίας και χαμηλών τιμών τα έχει κάνει διάσημα σε όλο τον κόσμο. Η Mayoral εξειδικεύεται σε βρεφικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια από τη γέννηση τους αλλά και παιδικά ρούχα μέχρι και την ηλικία των 16 ετών. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, τη συγκεκριμένη εταιρία.

Η Mayoral είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην Ισπανία και ξεκίνησε το 1941 ως μια εταιρεία παραγωγής και διανομής καλτσών και καλσόν. Σήμερα είναι ένας μεγάλος όμιλος επιχειρήσεων παραγωγής και διανομής παιδικής μόδας. Η Mayoral παράγει πάνω από 30 εκατομμύρια κομμάτια παιδικής μόδας το χρόνο και έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω του δικτύου πωλήσεων της.

Τα προϊόντα της απευθύνονται σε μωράκια και παιδιά από 0 έως 16 ετών. Η γκάμα της έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια είτε με την ενσωμάτωση νέων προϊόντων όπως τα παπούτσια είτε με την ανάπτυξη νέων σειρών προϊόντων όπως τα Mayoral Newborn (ρούχα και αξεσουάρ για νεογέννητα από 0 έως 18 μηνών) και τη δημιουργία της θυγατρικής Abel & Lula μέσω της οποίας διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ για ξεχωριστές περιστάσεις.

Εκτός από τις προηγούμενες σειρές προϊόντων η Mayoral έχει και τη σειρά  Baby (βρεφικά ρούχα και αξεσουάρ για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 36 μηνών), Mini (παιδικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια από 2 έως 9 ετών), Junior (ρούχα για αγόρια και κορίτσια από 8 έως 16 ετών) όπως και μια σειρά με προϊόντα βρεφανάπτυξης και δώρα.

Μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα Mayoral ανάλογα με την ηλικία και το φύλο που σας ενδιαφέρει:

mayoral agori 0 3
ΑΓΟΡΙ 0-3 ΕΤΩΝ
mayoral koritsi 0 3
ΚΟΡΙΤΣΙ 0-3 ΕΤΩΝ
mayoral agori 1 8
ΑΓΟΡΙ 1-8 ΕΤΩΝ
mayoral koritsi 1 8
ΚΟΡΙΤΣΙ 1-8 ΕΤΩΝ